Gmina Żukowo

Zmniejsz tekst
‹‹ powrót

Zmniejsz tekst ‹‹ powrót Drukuj

Dyrektorzy otrzymali powierzenia na stanowiska

23 czerwca 2020

Z rąk Burmistrza Gminy Żukowo, Wojciecha Kankowskiego podczas krótkiego, ale uroczystego spotkania, powierzenia na stanowisko dyrektora odebrali: Aleksandra Uchman (Glincz), Magdalena Zawistowska (Przyjaźń), Agata Zomkowska (Banino) oraz Józef Belgrau (Borkowo).

Jedyna zmiana personalna na stanowisko dyrektora w żukowskich szkołach ma miejsce w Baninie. Szkołą zarządzać będzie Pani Agata Zomkowska.

- Nowej Pani dyrektor szkoły w Baninie oraz wszystkim naszym dyrektorom już teraz życzę powodzenia w nowym roku szkolnym – mówi burmistrz Wojciech Kankowski. – Oby był to czas kreatywnej pracy, efektywnego przekazywania wiedzy i rozwoju talentów wśród uczniów.

Z uwagi na rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 20 marca 2020 r. w sprawie szczególnych rozwiązań w okresie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19 funkcje dyrektora można było powierzyć z pominięciem formuły konkursu na 1 rok.

Informację wprowadził(a): Piotr Lewna (2020-06-23)
Eksportuj do PDF
Eksportuj do XML

Przekierowanie do pliku PDF na temat Analiza Porównawcza dla Jednostek Samorządu Terytorialnego